Wat is Business View?

Google Street View bedient miljoenen internetgebruikers dagelijks met 360-graden panoramische beelden gevangen in honderden steden in tientallen landen op alle continenten, wereldwijd.
Street View Trusted (voorheen bekend als Business View) is de meest effectieve manier om een mooie vermelding te krijgen in de Google zoekresultaten, Google Maps en in Street View. Daarnaast heeft dit ook een positief effect op uw vindbaarheid online! Mensen blijven langer op een website met mooie foto’s en een virtuele rondleiding.
Een HD Street View virtuele tour gebouwd met Google Maps-technologie is meer dan fotografie, het is een ervaring, een die uw klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar online kunnen bekijken.

HD Business View - Google Maps

Val op in Google Zoekresultaten

Met een virtuele tour van een Google Street View | Vertrouwde fotograaf, geeft u internet gebruikers naar uw bedrijfspand te verkennen als ze zoeken op ’s werelds meest populaire zoekmachine.
Street View Vertrouwde rondleidingen zijn geïntegreerd in de Google Knowledge Graph. Zelfs als u nog niet gehoord heeft van de term “Google Knowledge Graph”, bent u er ongetwijfeld al eerder mee in aanraking gekomen. Bijvoorbeeld bij het het zoeken naar een lokaal bedrijf. Google heeft in mei 2012 haar zoekalgoritme ge-up-date om een ​​box te presenteren aan de rechterkant van de zoekresultaten. Met hierin onder andere informatie over lokale bedrijven.

Wanneer u zoekt naar een bedrijf door de naam in te typen in Google, zult u aan de rechterkant relevante zakelijke informatie, zoals contactgegevens, foto’s en openingstijden vinden. Ook verschijnt er de opvallende vermelding ”Binnen Kijken”.
Door het verbeteren van uw Google bedrijfsvermelding zullen mensen sneller naar uw website doorklikken. U toont transparantie door mensen direct toegang te geven tot belangrijke informatie direct in Google. Dit schept vertrouwen en geeft de mogelijkheid om meer prospects om te zetten in daadwerkelijke klanten.

Verkennen via Google Maps

Google Maps is een van de meest gebruikte platforms in de wereld. Een belangrijke functionaliteit van de applicatie is om bedrijven makkelijk te vinden. Maar daarvoor moet men wel de juiste bedrijfsgegevens hebben toegevoegd en de Google account hebben geverifieerd voor dat de bedrijven goed zichtbaar zijn. U kunt begrijpen dat het Google het erg kan waarderen wanneer u uw bedrijfsgegevens up-to-date houdt. Op deze manier kunnen andere ook genieten van het meest complete navigatie systeem ter wereld.

Wij kunnen u helpen bij het Google verifiëren van uw bedrijf. Een geverifieerde locatie zal hoger in de lokale zoekresultaten verschijnen als een ander gelijk bedrijf  zonder een Google verificatie. Geef uw bedrijf daarom een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen door het uitvoeren van een Street View Trusted virtuele tour.

Onderweg gebruiken steeds meer mensen mobiele apparaten zoals smartphones en tablets om lokale bedrijven te vinden. Ook de populariteit van Google en Google Maps neemt fors  toe. Dit heeft onder andere te maken dat Google continu zijn service blijft verbeteren. Zo kan men onderweg zoeken naar lokale bedrijven door te zoeken op  “restaurants in de buurt” of “supermarkt in mijn buurt”. Men ziet dan direct een complete lijst met de verschillende bedrijven die op dat moment van toepassing zijn voor zijn of haar zoekopdracht. Loop dus niet langer klanten mis en laat weten waar u zit. Zorg voor een mooie vermelding in Google, Google Maps en Google Street View en meldt u vandaag nog aan voor de Google Street View Campagne bij u in de buurt.

HD Business View voor bedrijven
HD Business View - Virtual Reality

Google Cardboard

Google Cardboard biedt een interactieve ervaring voor iedereen, al onze Street View | Vertrouwde virtuele tours zijn compatibel met Cardboard zodat u uw bedrijf in virtual reality aan de wereld kan laten zien.

Iedereen met een smartphone die draait op Android of IOS kan Google Cardboard gebruiken. De app is eenvoudig te downloaden in de App Store of in de Google Play Store. Niet alleen kunnen gebruikers een kijkje bij u binnen nemen. Met NFC compatible telefoons kan men ook gemakkelijk rond lopen door uw bedrijf.

Google Cardboard is een eenvoudige, leuke en betaalbare manier om VR te ervaren.
De Business View virtuele rondleiding is uiteraard ook geschikt voor andere virtual reality apparaten zoals de Oculus Rift en de Samsung Gear VR.